ONTMOET onze club

Cityfit. De goude standaard van gepersonaliseerd en verantwoord trainen.

De oorsprong en richting van Cityfit

Het idee ‘Cityfit’.

Het idee achter onstond in de zomer van 2019. Ik (Noah Ruesen) was op dat moment 17 jaar en zat in het 2e leerjaar van Sport en Bewegen hier in Doetinchem. Toen de tijd liep ik veel rondt bij Citydance het bedrijf van mijn moeder (Anique Ruesen). Al gauw wist ik dat mijn passie licht in het in beweging brengen van mensen en daarom begon ik (Nog onder de naam van Citydance) in 2019 mijn eerste kinder sport les ‘Fit For Kids’ waar ik kinderen van tussen de 10 en 14 hielp met sporten. Tijdens de training behandelde we verschillende aspecten van sport zoals krachttraining, circuittraining maar ook kickboxen.

Voor mezelf.

Vanaf toen had ik de smaak helemaal te pakken en begon ik in de danszaal van Citydance met het aanbieden van 1 op 1 trainingen en coaching, onder mijn eigen naam: CityFit. Dit heb ik gedurende het het jaar verder uitgebreid en al snel gaf ik 15 lessen per week. Tegelijkertijd vond ik een nieuw gat in de markt; sport en voedingssupplementen, na een tijdje te hebben overlegd met een aantal fabriekanten onstond zo; Cityfit Supplementen, waarmee we supplementen verkopen zoals eiwitpoeder, multivitaminen en omega-3, maar ook pre-workout.

verder doorgroeien.

Vanaf 2022 ging het hard. Ik had al gauw door dat om verder door te groeien ik meer trainers moest gaan aannemen, en zo sloot Dylan Janssen (Gediplomeerd all around en Krachttrainer) zich aan bij CityFit. Later dat jaar door de toename in vraag naar kickboxen sloot ook Nick Medze (All around & Kickboks trainer) zich aan. Op het moment van schrijven is het eind 2022 en zijn we druk bezig met de opzet van de eerste unieke groepslessen van Cityfit. 

ONZE CITYFIT TRAINERS.

Dylan Janssen

All around fitness trainer en Krachttrainer

Dylan Janssen. De ‘pitbull’ van Cityfit. Voor de pittigste & meest uitdagende workouts ben je bij onze Dylan aan het goeie address. Daarnaast heeft Dylan als 4-voudig gecertificeerde fitness trainer de volgende waardevolle diploma’s gehaald; Fitness trainer A, Looptrainer, BootcampTrainer, FunctionalTrainer & KettlebellTrainer. 

Noah Ruesen

Fitness & Boks trainer En Voedingsdekundige

Noah Ruesen. de Founder van Cityfit en meervoudig gecertificeerde fitness trainer. (kick)bokstrainer en voedingsdeskundige. Daarnaast heb ik ook sport en bewegen gestudeerd aan het Graafschapcollege en dus gediplomeerd sport en bewegingscoördinator. Ik (Noah) verzorg bij Cityfit de Fitboxing en diverse personal trainingen. Daarnaast voer ik meerdere back-office werkzaamheden uit.

cityfit doetinchem sportschool

Nick Medze

Fitness en Boks trainer

Nick Medze. Nick kwam als oud sporter in 2021 bij Cityfit terecht als leerling trainer en is in de tussentijd doorgegroeid tot volwaardig fitness & boks trainer. onze Nick verzorgd bij Cityfit de WMD Bootcamp, diverse 1 op 1 trainingen en de scholen workshops daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de accomodatie. Ook bij Nick kun je terecht voor fanatieke & creatieve 1 op 1 trainingen.

Frequently asked questions

De trainingen kunnen worden besteld & betaald via ons sporters portaal. Klik hier voor het sporters portaal.

Bij elke training raden wij het aan om een handdoek & een bidon mee te nemen. Afhankelijk van jouw soort training is het ook noodzakelijk om het volgende mee te nemen:

  • Bokshandschoenen
  • Bandage
  • Tok
  • Bitje
  • Scheenbeschemers

Afhankelijk van de training & hoelang van te voren je, je afmeld wordt of je ‘credit’ geretourneerd of wordt de training alsnog in rekening gebracht, gezien we de plaats voor je hebben gereserveerd.

Via ons Cityfit Sporters Portaal kan je een gratis proefles inplannen. Klik hier om naar het sporters portaal te gaan.

Klaar voor de start?

BOEK VANDAAG NOG EEN GRATIS PROEFLES.

Probeer vandaag nog een van onze groepstrainingen uit. Of ga je toch liever voor een gratis personal training?