cityfit doetinchem sportschool
Inhoud bewerken

Home.

Gratis Proefles.

Lesprogramma.

Tarieven.

Over Cityfit.

Lid worden?

Sporten bij Cityfit.

MijnCityfit.

Citydance.

Cityfit Supplements.

Contact.

cityfit doetinchem sportschool

Sporten bij Cityfit

Bij Cityfit bieden we verschillende trainingsvormen aan om voor iedereen wat passends te kunnen bieden. Sport je graag in groepjes maar wil je wel voldoende coaching hebben? Dan is Small Group Training misschien wat voor jou. Train je liever 1 op 1 met een gespecialiseerde coach? Dan is onze Personal Training misschien wat voor jou.

Reserveer hier je training

Heb jij al een abbonnement & ben je er klaar voor om een jouw plek te serveren voor een van onze workouts? log in op ons sporters-portaal hieronder:

Small Group Training

Cityfit Small Group Training. Wij hebben gekozen om alleen groepslessen op te zetten in kleine groepen om zo de perfecte combinatie te hebben van genoeg begeleiding en de sociale factor van in een groep sporten. 

1 op 1 training

Houd je er niet van om in een groepje te sporten of wil je onder begeleiding versneld jouw resultaat behalen dan kan je een 1 op 1 training van onze gespecialiseerde trainers overwegen. Al onze 1 op 1 trainingen zijn gericht op resultaat & ervaring. Jij & jouw resultaat staan voorop. Tijdens je 1 op 1 training kan je het volgende verwachten:

  • Extra aandacht voor jou & jouw doelen.
  • Gepersonaliseerde trainingen.
  • Gratis voeding & leefstijl coaching.
  • Gratis progressie metingen & fotografie.

iNSCHRIJVEN & tARIEVEN.

Ben je er klaar voor? Wanneer je er klaar voor bent om je doelen te behalen en in een leuk gezelschap te gaan sporten kun je je hier aanmelden en kun je hier een training reserveren. Bekijk je liever onze tarieven eerst? klik dan hier.

liever eerst persoonlijk contact & advies?

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies over onze groepslessen & personal training